top of page
If you have any questions or would like more information, our advisors will be happy to help.

Buiten de Lijnen is opgericht door
Eveline Scheres MBA.

De basis van de aanpak is gestoeld op creatief (lateraal) denken waar 'draai het eens om' en
het 'van buiten naar binnen redeneren' centraal staan om innovatie en veranderingen mogelijk
te maken. Maar ook vanuit de gedachte dat
als je over je eigen schaduw heen stapt,
nieuwe mogelijkheden zich aandienen. 

 

Eveline is een innovater met passie voor verbinden. Ze is een ervaren strateeg, transitiebegeleider, woordvoerder, belangenbehartiger, coachend leider, voorzitter/bestuurder van (inter)nationale samenwerkingsverbanden en dagvoorzitter. Voor meer informatie over de werkervaring van Eveline kunt u kijken op linkedin.

Wat typeert Eveline?

'Mijn liefde ligt bij het bedenken van (lange termijn) strategieën, maar naast een strategie maken kan ik deze ook implementeren. Want succes in de toekomst is afhankelijk van beslissingen die vandaag worden gemaakt en in actie worden gezet!
Van papier naar (de weerbarstige) praktijk is mijn specialiteit en het op de juiste manier motiveren van mensen om actie te ondernemen; zowel intern als extern.  
Ik weet daarbij mijn weg te vinden in (politieke) omgevingen met veel stakeholders en en kan schakelen met mensen op  alle niveaus. 

Mensen omschrijven mij als betrokken, oprecht, ambitieus, communicatief, daadkrachtig, ambitieus, open, 'levert!' en enthousiasmerend. Een aanjager/leider die mensen vertrouwen en kansen geeft'.

.

bottom of page