top of page

Innovatie begint bij de mens!

VOOR ORGANISATIES

Wilt u als organisatie graag vernieuwen? Of wilt u nieuwe samenwerkingen aangaan zonder verlies van de eigen identiteit? 


Via een interactieve workshop onderzoekt Buiten de Lijnen samen met u hoe u de gewenste vernieuwing kunt vormgeven en uw speelveld kunt vergroten.

Depositphotos_64633141_xl-2015.jpg

PERSOONLIJKE COACHING

Vind je het moeilijk om buiten de gestelde lijnen van je werk te gaan? Zou je graag iets vaker opbouwende feedback willen geven of gewoon je mening? Of vind je het juist lastig om nee te zeggen en je grenzen aan te geven? Buiten de Lijnen kan je helpen met het verleggen van je grenzen of ze juist stellen.
Uitgangspunt is dat je comfortzone groter wordt zodat je
effectiever, succesvoller en gelukkiger wordt.
 

Je kan kiezen tussen de volgende varianten:

Traject van 4-6 gesprekken waarin we stap voor stap samen inventariseren wat je tegenhoudt om je comfortzone te vergroten. Voorafgaand aan dit traject vul je een vragenlijst in waar onder meer wordt gekeken naar patronen, voorkeurs-gedrag en overtuigingen. Ook definiëren we je huidige comfortzone en hoe en waarmee je die wilt vergroten. 

Klankborden: na het maken van een quickscan krijg je advies aan de hand van concrete voorbeelden uit jouw werk of privé situatie, tips om je comfortzone te vergroten.

Peptalks: via telefoon of Skype. Bijvoorbeeld om je voor te bereiden op een gesprek of juist een situatie te bespreken die je een volgende keer anders wilt aanpakken. 

bottom of page